New Step by Step Map For بوستر پمپ آب
کنترلر نیز موظف است راه اندازی و توقف پمپ را زیر نظر بگیرد. در حقیقت، پاسخ به سیگنال اعلام حریق یا افت فشار آب به عهده کنترلر بوده و نقش مهمی در سیستم حفاظت حریق دارد.– منبع دیافراگمی: منبع تحت فشار یا منبع دیافراگمی یکی از قطعات مهم این بوستر پمپ ها است که ضربات هیدرولیکی ناشی از روشن و خاموش شدن الکتروپمپ ها را به خود جذب می کند و مانع آسیب رسیدن به بوستر آتش نشانی می شود.
– جوکی پمپ: این پمپ که به آن جاکی پمپ نیز گفته می شود، در صورت کاهش فشار در سیستم وارد عمل می شود.
در صورت آتشسوزی، فشار منبع آب شهری ممکن است برای فعال کردن سیستم اطفای حریق و تأمین جریان آب کافی برای مهار آتش کافی نباشد.
به سنسوری که میزان جریان جرمی یا حجمی یک مایع یا گاز را اندازه گیری کند فلومتر میگویند. فلومترها با نامهای زیادی از جمله جریان سنج، لیتر شمار و یا سنسور سرعت سیال شناخته میشوند که هر کدام بسته به صنعت مورد نظر کاربرد مختلفی دارد.
پمپ آتشنشانی باید مطابق با استانداردهای خاصی طراحی و ساخته شود تا بتواند عملکرد مناسبی در هنگام آتشسوزی داشته باشد.
بوستر پمپ با محرک دیزلی: این نوع بوستر پمپ از یک یا چند موتور دیزلی برای راهاندازی پمپها استفاده میکند.
در سیستمهای آبیاری، برای پاشش آب با فشار مناسب به گیاهان، از بوستر پمپ استفاده میشود.
انتخاب بوستر پمپ آتشنشانی باید با توجه به عوامل مختلفی مانند نوع ساختمان یا تاسیسات صنعتی، نوع سیستم اطفای حریق، فشار مورد نیاز و میزان آب مصرفی انجام شود.
بوستر پمپ با کنترل فشار دستی: در این نوع بوستر پمپ، فشار خروجی توسط کاربر check here به صورت دستی تنظیم میشود.
بوستر پمپ ها را می توان به طور نسبتاً آسان نصب و نگهداری کرد.
این تفاوتها ناشی از تفاوت در نوع و شرایط بکارگیری قطعات و تجهیزات بکار رفته در بوستر پمپ آتش نشانی هر یک از این ساختمانها میباشد.
پمپ های آتش نشانی یا با جوکی نصب می شوند یا بدون آن. وجود جوکی یا جاکی پمپ باعث می شود فشار آب در حالتی که پمپ خاموش است، افت شدیدی نداشته باشد و هر لحظه آماده آبرسانی با فشار مناسب باشد.
قیمت بوستر پمپ در صورت نصب نادرست میتواند افزایش یابد. عوامل مختلفی در قیمت بوستر پمپ آتش نشانی تاثیرگذار میباشند، در ادامه هر یک از آنها بیان گردیده و به توضیحاتی پیرامون هریک پرداخته ایم: